Onsdagens mest læste uge 34

Borgerlistestemmer kunne have sendt et klart signal

Søndag 28. august 2016 kl. 11:30

Borgerlistestemmer kunne have sendt et klart signal
Onsdagens mest læste uge 34: Borgerlistestemmer kunne have sendt et klart signal
Foto: Emil Andresen

- Borgerlisten havde på Økonomiudvalgsmødet en mulighed for at sende signal om at de er imod et nyt rådhus, men undlod at gøre det, udtaler Sanne Stemann Knudsen (B)

På gårsdagens Økonomiudvalgsmøde havde Borgerlisten, der har to medlemmer i Økonomiudvalget, muligheden for at signalere at de er imod et rådhus ved at stemme imod Byudviklingsplanen. Sammen ville Borgerlisten, Enhedslisten, Konservative, Radikale og Dansk Folkeparti kunne have dannet et flertal uden om Venstre, SF og Socialdemokratiet. Men det gjorde de ikke, da de dermed også ville sende et signal om at stoppe hele Byudviklingsplanen, der forventes at blive sendt i høring 1. september.
- Hvis man vil stoppe byggeriet af et nyt rådhus bør man da gøre det, hvis man har muligheden for det, udtaler Sanne Stemann Knudsen.

- Havneudvikling er som sådan en god idé, fortsætter hun, men det skal ske med omtanke og respekt. Det største problem med den Byudviklingsplan, der forventes at blive sendt i høring er, udover rådhusbyggeriet, at de gode intentioner ikke stemmer overens med de konkrete planer. Vil man 190 boliger på Ndr. Havnekaj og Strandkilen, eller vil man at området skal være for alle borgere, slutter Sanne Stemann Knudsen.

RMJ