I morgen får avisen sin nye hjemmeside

Onsdag 25. oktober 2017 kl. 16:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

I morgen får avisen sin nye hjemmeside
Avisens design skiftes ud, men skribenter og stilen bag avisen forbliver den samme.

Torsdag sker overgangen til Kjerteminde Avis’ nye hjemmeside. Det ventes at gå gnidningsfrit, men der er alligevel et par ting, brugerne skal være opmærksomme på.

I sidste uge annoncerede vi, at avisen i morgen, torsdag den 26. oktober, skifter til den nye hjemmeside. Denne vil have samme adresse som den nuværende, kjavis.dk, og nuværende abonnenter vil naturligvis have adgang til den nye hjemmeside i den resterende del af deres abonnementsperiode, som havde det stadig været den gamle hjemmeside.

Læs HER artiklen fra sidste uge, hvor avisens bestyrelsesformand udtrykte sin glæde over den nye hjemmeside.

Denne, og alle de nyheder, der ligger på den, vil fremover være tilgængelig ved, at man går ind under punktet “oversigt” i topbjælken og her trykker på “arkiv”, hvorved man altså sendes til den gamle hjemmeside.

Der er imidlertid et par ting, som det er vigtigt, at brugerne er opmærksomme på. Det ene angår første gang, man logger på den nye hjemmeside, mens det andet handler om fornyelse af abonnementet.

Først det mest aktuelle, nemlig hvad man skal gøre, når man første gang vil besøge vores nye hjemmeside - det tager vi jer her igennem i seks trin:

1: Når man går ind på den nye hjemmeside første gang, skal man, i stedet for at skrive sit password som normalt, vælge, at man har mistet dette.

2: Når man har gjort dette og indtastet sin mail, så man kan få en ny kode, vil man på sin mail modtage et link. Via dette kan man ændre sin kode.

3: Følg instruktionen i den tilsendte mail og i det efterfølgende link, så en ny kode kan oprettes.

4: Gå til kjavis.dk og brug den nye kode samt mailadressen.

5: Derefter bør den nye hjemmeside fungere uden problemer. Det er altså blot første gang, man vil ind og benytte hjemmesiden, at man skal gennem denne proces.

6: Kan man ikke få adgang til den nye hjemmeside efter at have fulgt ovenstående trin, er det muligt at ringe for at få hjælp over telefonen, på telefonnummer: 2162 3269.

Dernæst om det nye betalingssystem:

Når dit abonnement udløber første gang, efter overgangen til den nye hjemmeside, skal du som hidtil selv forny abonnementet. Herefter fornyes det imidlertid automatisk, så der ikke længere kommer perioder mellem udløbet og genoptaget abonnement, som det hidtil har været tilfældet.

NTM


© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt
 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 28Powered by Kjerteminde Avis :-]