Rock som i 80’erne

Tirsdag 24. oktober 2017 kl. 09:23

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Rock som i 80’erne
En af de medvirkende, Kenny Duerlund, har tidligere arbejdet i Nymarkens Børnehus.
Elite Teatret i Odense med Bo Damgaard, Kerteminde, som bestyrelsesformand, har onsdag den 25. oktober premiere på rock-musicalen Rock of Ages

Fra den 25. oktober kan man opleve rockmusikalen Rock Of Ages for første gang nogensinde på dansk jord. Det er Elite Teatret i Odense, der har fået rettighederne til den amerikanske Broadwaysucces.

Koncertmusicalen, Rock Of Ages, har tidligere være vist i bl.a. Manila, Toronto, Illinois, Melbourne, Las Vegas, Washington D.C., Singapore. Om få timer er den så også at se på scenen i Magasinet i Odense.

En sprække til 80erne
Musicalen, der i 2012 er filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen, stiller høje krav til såvel musikere som sangere.

Det er drømmen om berømmelse tilsat humor, intriger og gedigen 80'er rock fra bl.a. Styx, Journey, Bon Jovi, Pat Benatar, Twisted Sister, White Snake, Steve Perry, Poison og Europe – alt sammen implementeret i en fængende kærlighedshistorie. Samtidig er det en musical, der vil udfordre publikum: Elite Teater forventer at levere et brag af en fest, hvor folk skal holde på sig selv, for ikke at rejse sig op og danse med.

Nyskabende amatørteater
Elite Teater har eksisteret siden 2012. Teatret debuterede med musicalen ”Cabaret”, og har de seneste år spillet teater for fulde huse med flere end 3000 tilskuere på Magasinet i Odense.

Elite Teaters vision har fra begyndelsen været en satsning på at være det amatørteater i landet, der er mest kendt for nyskabende opsætninger. Det ligger derfor helt i tråd med teatrets ambition at tage forestillinger op, der tidligere har været oversete i danske sammenhænge. Det gør sig bl.a. også gældende for ”Catch Me If You Can”, der sidste år blev spillet af Elite Teater, som det første danske amatørteater nogensinde, og i 2013 med ”Hairspray”.

Elite Teater har fra startet været en platform for udviklingen af unge talenter til en fremtidig karriere inden for scenekunsten. Teaters auditions tiltrækker hvert år ca. 100 talentfulde unge fra hele landet, og en del afde unge fra Elite Teatret har allerede fundet vej til uddannelsessteder for teater og performancekunst.

Rock Of Ages spiller på Magasinet fra den 25. oktober til den 4. november. Billetter kan købes på www.eliteteater.dk


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Rock for feinschmeckere
- Mal på museet: Fugle og Himlen
- Familiekoncert: En elefant, en måge og en hare
- Bedre held med anden omgang live-streamet foredrag
- Mens vi lever
- Rock som i 80’erne
- Skumringstime i Den Gamle Byrådssal
- Munkebokoret fik besøg fra Tyskland
- God stemning i pølsevognen
- Havnefest og musikalsk underholdning på programmet
- Carmen i Kino
- Unge, der kan noget særligt
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 424



Powered by Kjerteminde Avis :-]