Runde 14 - MBK

Gæsterne er tårnhøje favoritter

Lørdag 21. oktober 2017 kl. 09:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Gæsterne er tårnhøje favoritter
Anfører Mathias Nibe og holdkammeraterne har svært ved at holde balancen på det seneste. (Foto: Steen Sørensen)

Formsvage Munkebo får besøg af topholdet Svendborg søndag eftermiddag. Hjemmeholdet har tabt fire kampe i træk, mens gæsterne efter ni sejre på stribe kun har måttet nøjes med et enkelt på point de to seneste kampe.

Serie 1: Munkebo – Svendborg (søndag kl. 13.00)

Munkebo: Andreas Brix, Jacob Skovgaard, Mathias Nibe, Morten Nibe, Frederik Sørensen, Jonas Fabricius Nichlas Christiansen, Frederik Jørgensen. Mikkel Stovgaard, Mads Kjærgaard, Mikkel Poulsen, Rasmus Fabricius, Dennis Filipovic, Emil Skovbølling.

Kommentarer: For to år siden kæmpede Munkebo og Svendborg en hård duel om oprykning til fynsserien. Munkebo trak det længste strå og sikrede oprykningen. I de indbyrdes opgør var Svendborg bedst. De vandt 3-1 i Munkebo, mens det blev 2-2 i returopgøret.

Det var på det tidspunkt Svendborgs 2.-hold, men nu er det pludselig Svendborgs bedste mandskab, der spiller i serie 1. hvor de lige nu ligger på 1.-pladsen. Det har de faktisk gjort længe, men efter en suveræn start, så er sydfynboerne blevet mere menneskelige, og rent faktisk er der tre hold, der deler duksepladsen. Svendborg har dog spillet henholdsvis én og to kampe færre end Kerteminde og Dalum.

Alligevel er gæsterne tårnhøje favoritter mod et Munkebomandskab, der efter en ganske god sæsonstart, er faldet mere eller mindre fra hinanden. Formkurven er raslet ned med bare ét point de seneste fem kampe og fire nederlag i træk. Der er flere årsager til Munkebos nedtur, men én af dem er, at mange af spillerne er slidte. Både fysisk og psykisk. Kræfterne er sluppet op, og der er mange skader. Rent mentalt er det et problem, at Munkebo igennem 1½ sæson har tabt alt for mange fodboldkampe..

Træner Steen Klingenbjerg minder om, at alt kan ske i fodbold, og han slår fast, at man ikke lægger sig ned på forhånd. Samtidig erkender træneren at skal man overraske mod topholdet, så kræver det, at mange af de ”blå-gule” rammer et niveau på søndag, de ikke har haft længe.

-e.
(eigil53@live.dk



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fremgang trods nyt nederlag
- KB magtede ikke opgaven mod FC Broby
- Kollektiv offday
- Gæsterne er tårnhøje favoritter
- Ny målsætning i KB
- God mavefornemmelse i LIF
- Stensikker sejr på kunstgræs
- Målfest i Broby
- Ny ændring af turneringsplanen
- To kombattanter med dramatisk forhistorie
- Langeskov har fundet melodien
- Uændret målsætning trods topplacering
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 15



Powered by Kjerteminde Avis :-]