Runde 13 - KB

Ny målsætning i KB

Fredag 20. oktober 2017 kl. 19:06

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Ny målsætning i KB
Anders Bergmann har været ude i lang tid på grund af en hjernerystelse, men han er med i truppen til søndagens opgør. (Foto: Steen Sørensen)

Kerteminde har mange udfordringer med både skader og andre afbud før de sidste tre efterårskampe. Der er udtaget 15 mand til opgøret i Broby, hvor Anders Bergmann vender tilbage efter lang pause.

Serie 1: FC Broby – Kerteminde (søndag kl. 11.00)

Kerteminde: Chris Baslund, Christoffer Hansen, Simon Petterson, Jacob Løgstrup Henriksen, Emil Kingo Eriksen, Andreas Toftdal, Tobias Schack Pedersen, Tore Madsen, Jakob Rose, Jakob Udesen, Nicolai Christensen, Kristoffer Kryger, Asger Nørgaard, Anders Bergmann, Jonas Palmgren.

Kommentarer: Man plejer at stige, at ”ude er godt – men hjemme bedst”. I Kerteminde Boldklub er det omvendt, og det har ikke noget at gøre med, at den spillende træner Jakob Udesens kælenavn netop er ”Ude”. Det handler om, at KB i dette efterår har været superstærke på udebane.

Det er en behagelig kendsgerning, for på grund af den megen regn, så er Kerteminde Stadion lukket, og derfor er fire af efterårets hjemmekampe lavet om til udekampe. Indtil videre er det gået godt. KB vandt ”hjemmekampen” i Egebjerg, og i alt har de vundet seks ud af syv kampe på fremmed græs. Senest blev det 3-0 på kunstgræsset i Sanderum.

Cheftræner Kevin Nielsen har i efteråret haft held med at lave delmål for halvsæsonen. Nu har han lavet en ny for resten af efteråret. Der mangler tre kampe, og målsætningen er, at Kerteminde skal hente syv point. Det er et svært slutprogram, og det indledes på søndag med en tur til FC Broby, hvor bulletinerne går på, at kampen skal spilles på en almindelig græsbane. Hjemmeholdet kommer med masser af fysik, og det skal KB kunne matche.

Truppen er ved at være slidt efter de mange kampe, og foreløbigt er der udtaget 15 spillere. Mathias Rydall skal på arbejde, og Lasse Fogtmann er på ferie. Desuden er Emil Kingo Eriksen – der ikke blev klar til Sanderumkampen – tvivlsom. Mathias Aaby Olsen glider ud.

Asger Nørgaard er inde i varmen igen, og så er der endelig comeback til Anders Bergmann, der har døjet med eftervéerne fra en hjernerystelse. Jonas Palmgren er sidste mand i truppen,

-e.
(eigil53@live.dk



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fremgang trods nyt nederlag
- KB magtede ikke opgaven mod FC Broby
- Kollektiv offday
- Gæsterne er tårnhøje favoritter
- Ny målsætning i KB
- God mavefornemmelse i LIF
- Stensikker sejr på kunstgræs
- Målfest i Broby
- Ny ændring af turneringsplanen
- To kombattanter med dramatisk forhistorie
- Langeskov har fundet melodien
- Uændret målsætning trods topplacering
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 454



Powered by Kjerteminde Avis :-]