FODBOLD - SERIE 1

Målfest i Broby

Lørdag 14. oktober 2017 kl. 17:59

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Mads Kjærgaard jubler over sn scoring i et tidligere opgør mod Broby. I dag scorede han tre gange, men det var ikke nok. (Foto: Eigil Rasmussen)

Munkebo leverede en indsats i 1. halvleg, der tangerede det pinlige. Efter pausen blev det bedre, men man var ikke nærheden af point. Målkonge Mads Kjærgaard var den eneste, der viste formatet med et hattrick.

FC Broby – Munkebo 6-3 (4-1)

Kampfacts: 19.min: 1-0 Frederik Ellegaard 19.min: 2-0 Casper Bertelsen 34.min: 3-0 Jakob Jeppesen 44.min: 3-1 Mads Kjærgaard 45.min: 4-1 Kristian Hindse 54.min: 5-1 Jesper Stork-Hansen 57.min: 5-2 Mads Kjærgaard 70.min: 5-3 Mads Kjærgaard 73.min: 6-3 Frederik Ellegaard
Kampens spiller: Mads Kjærgaard

Der er mange måder at tabe en fodboldkamp på, men den måde Munkebo tabte i Broby var en af de værste af slagsen. Nederlaget blev til efter en indsats, der på næsten alle parametre var uacceptabel. Især de første 45 minutter var det under al kritik. Det var så dårligt, at træner Steen Klingenbjerg brugte ordet ”arbejdsvægring”, da han skulle beskrive indsatsen i 1. halvleg.

Dårligst forsvar
Det var igen i forsvaret, det kiksede. De tre første mål kom efter elendige markeringer på simple indlæg. Der blev tændt et spinkelt håb, da Mads Kjærgaard reducerede lige inden pausefløjtet. Det var en Brobyspiller, der var så venlig at spille topscoreren fri, og det sagde han naturligvis pænt tak for. Munkebo nåede dog knap nok at få armene ned, før bolden lå i netmaskerne i den modsatte ende, og med 4-1 ved pausen var kampen reelt afgjort.

Der var noget at snakke om for Munkebo i pausen. Planen var, at man skulle undgår den helt store ydmygelse, men ikke desto mindre var det hjemmeholdet, der kom bedst ud af startblokkene i 2. halvleg. Der var spillet under et minut, da de scorede til 5-1.

I en sådan situation er det godt at have en mand med mål i støvlerne. Mads Kjærgaard viste igen formatet. Med to mål sørgede han for, at Munkebo fik pyntet på resultatet. Broby nåede dog at score endnu engang inden slutfløjtet i lørdagens målfest.

Trænger til ferie
Træner Steen Klingenbjerg var selvsagt ikke i det allerbedste humør efter kampen.

- Hvis vi havde været klar fra start, så tror jeg, det var blevet en lige kamp. Men indsatsen i 1. halvleg lignede lidt en strejke fra spillerne. Det blev bedre i 2. halvleg, hvor vi vandt nogle dueller og spillede bedre, men det blev aldrig helt godt, lød trænerens analyse.

Nederlaget i Broby forstærkede indtrykket af en total nedtur i Munkebo. Det var det fjerde nederlag i træk, og det begynder at snerpe til hos de ”blå-gule”. Efter kampen havde træner og spillere en alvorlig snak om tingene, men det er vanskeligt at få øje på, hvad der skal kunne forbedre situationen.

- Vi blev enige om, at vi skal forsøge at gøre tingene færdige, men vi kunne konstatere, at vi er trætte både fysisk og psykisk. Vi trænger til vinterferie, forklarede Steen Klingenbjerg.

Der er to kampe mere, inden Munkebo kan gå på ferie, og det er to særdeles vanskelige opgaver. Først gælder det Svendborg på hjemmebane, og i sidste spillerunde skal man en tur til Nyborg.