Fortsat noget for sukkertanden i Kerteminde

Lørdag 14. oktober 2017 kl. 09:50

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Fortsat noget for sukkertanden i Kerteminde
Bolcherne udskæres med stor hast hos bolchepigen Hanne Lindegaard, der ikke lukker butikken foreløbigt. Foto: Niki Treumer Mogensen.

Fortsat noget for sukkertanden i Kerteminde
Siden juni har Bolchepigen ligget i Kertemindes Centrum. Foto: Emil Andresen.
Sommeren er ovre og byens mere sæsonprægede butikker er lukket. Men hos Bolchepigerne kan man året ud fortsat mæske sig.


Går man rundt i Kertemindes gader høres fortsat fra tid til anden samtaler på andre sprog end dansk, men der bliver længere og længere mellem dem.

Sommersæsonener og tiden med flest turister i byen er nemlig bag os, og det kan mærkes på butikkerne i byen. Først var det Boris Fisk ved Jollehavnen, der lukkede for sæsonen, siden Vaffelhuset i Trollegade, og den Italienske Isbutik regner med at have sidste åbningsdag i 2017 i denne weekend for først at åbne igen i marts - ligesom de andre.

Dertil er vel efterhånden alle byens andre ishuse også lukket - den ved minigolfbanen er også på vej - men de sukkerglade kan glæde sig over, at i hvert tilfælde ét sted ikke lukker foreløbigt, nemlig Bolchepigen ved rutebilstationen.

- Nej nej, vi lukker ikke nu her, for julen er en af vores bedste perioder, fortæller Hanne Lindegaard fra pladsen bag disken, mens bolcherne bliver skåret ud i stor hast.

Butikken kom til byen i juni efter tidligere at have ligget i Kværndrup og på Langeland. Men også for bolchepigerne bliver det dog til ferie på et tidspunkt.

- Vi lukker ned i januar. Det gør vi altid, så skal der slappes af, og jeg skal ud og rejse, lyder det til slut fra slikmor.

NTM


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fjord&Bælt hjælper marsvin, når der bygges havvindmøller
- Ib Andresen Industri øjner rekordår
- Halloween i Langeskov
- Rema 1000 åbnet i Langeskov
- Kerteminde Fyns bedste til jobskabelse
- Beskadiget hurtigfærge på værft ved Lindø
- Ny lovgivning – en udfordring for nef-koncernen
- For første gang siden 2008 er der flere end 2.700.000 lønmodtagere.
- Avisen vender en ny side i sin historie
- Kerteminde med højeste afgift til erhverv på Fyn
- Langeskov Nord med rækkehuse
- Fortsat noget for sukkertanden i Kerteminde
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 398



Powered by Kjerteminde Avis :-]