Kerteminde-person ny formand for Nyborg Voldspil

Fredag 13. oktober 2017 kl. 09:38

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Skolelederen fra Kerteminde Byskole er udvalgt til formand i Nyborg. - Nysgerrighed gør, at jeg vil prøve det af, siger han.

På en ekstraordinær generalforsamling forleden valgte Nyborg Voldspils medlemmer en ny formand til foreningen. Valget faldt på Jesper Bech Madsen, der er skoleleder på Kerteminde Byskole. Han blev opfordret til at stille op og valgt uden modkandidat, og han glæder sig til arbejdet.

- Min nysgerrighed gør, at jeg vil prøve det af, og så vil jeg gerne gøre alt det for Voldspillet, som jeg kan give dem, for jeg synes, at det er en fantastisk spændende organisation at være med i, siger han.

Jesper Bech Madsen har mange års erfaring indenfor ledelse, foreningsarbejde og amatørteater, hvor han også selv gør sig på scenen i blandt andet Nyborg. Han synes derfor som en god karakter til rollen, hvori han vil sørge for god kommunikation mellem de frivillige.

Efter at den tidligere formand gik af i utide, træder skolelederen altså til undervejs i valgperioden, og han sidder frem til den ordinære generalforsamling i foråret. I første omgang i hvert tilfælde, for nu har han chancen for at prøve det af, og han afviser bestemt ikke, at han gerne fortsætter også efter næste generalforsamling. Han elsker nemlig at engagere sig foreningslivet.

- Min identitet ligger ikke kun i mit arbejde. Jeg kunne ikke være den leder, jeg er på Kerteminde Byskole, hvis ikke jeg havde mine foreningsaktiviteter ved siden af. Det giver god energi at møde nogle andre mennesker og lave noget andet, det bliver man glad i låget af, og det kan man tage med og dele på arbejdet, slutter den nye formand for Nyborg Voldspil.

NTM


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Dødsfald
- Guldbryllup
- Kerteminde-person ny formand for Nyborg Voldspil
- Farvel til Mr. Kjerteminde Avis
- Den fødte optimist fylder 95 år
- Fødselsdag: 90 år
- Set gennem glasset: Frank Sander fylder 70
- Hyldest-dag for veteraner kom til Kerteminde
- Ny serie: Hvad skal fremtiden mon bringe?
- Vi løber for Gitte
- Anni Stilling fylder 70 år den 12. august 2017
- En mand, der sætter sig store mål
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 309



Powered by Kjerteminde Avis :-]