Runde 13 - LIF

Uændret målsætning trods topplacering

Onsdag 11. oktober 2017 kl. 09:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Uændret målsætning trods topplacering
Thomas Abildtrup har fået et fint comeback i efteråret, og han er klar igen efter en enkelt kamps fravær. (Foto: Eigil Rasmussen)

Langeskov IF er begyndt at vinde fodboldkampe, og i den fremrykkede kamp torsdag aften mod Ringe kan de hente den fjerde sejr på stribe. Thomas Abildtrup tilbage igen.

Serie 1: Langeskov – Ringe (torsdag kl. 18.30)

Langeskov: Joakim Thomsen, René Andersen, Morten Christensen, Anders Rasmussen, Pelle Hansen, Pirasath Raguleswaran, Kasper Kristensen, Claus Høyer, Casper Mortensen, Gajan Rajaratnam, Thomas Abildtrup, Jeppe Johansen, Frederik Bladt, Tobias Rasmussen.

Kommentarer: Tre sejre i træk har sendt Langeskov IF op i toppen af tabellen. Tilmed er der to fornemme skalpe blandt sejrene. Først bankede Langeskov det eller suveræne tophold Svendborg 5-2, og i lørdags blev et andet tophold – Nyborg – sendt hjem med et 3-1 nederlag. Langeskov ligger lige nu på 4.-pladsen, men der er kun et enkelt point op til en oprykningsplads.

På trods af den gode placering er der ikke ændret på målsætningen for sæonen. Den hedder stadig top 5, og cheftræner Claus Udengaard slår fast, at træningsindsatsen og stabiliteten ikke er til mere.

Torsdagens modstander befinder sig i den tunge ende af tabellen. Ringe har 12 point for 12 kampe, og det betyder, at midtfynboerne lige nu må orientere sig i forhold til nedrykningsstregen. Holdets resultater har været meget svingende. For en måned siden knuste de Kirkeby med 7-1, men for halvanden uge siden fik de selv ørerne i maskinen, da de tabte 2-8 i Nyborg. Det er dog værd at bemærke, at Ringe har vundet to af deres tre sejre på udebane.

Ringe er almindeligvis et hold, der har et defensivt udgangspunkt, og som står langt tilbage på banen. Derfor gælder det for LIF om slå hul på gæsternes defensiv så hurtigt som muligt. I hvert fald skal man undgå at komme bagud. Der er offensiv forstærkning i form af, at Thomas Abildtrup igen er spilleklar. Til gengæld må man stadigvæk undvære de skadede Rasmus Andreasen og Stefan Kolsbjerg. Casper Mortensen beholder sin plads i truppen, mens Tobias Rasmussen er ny.

e.
(eigil53@live.dk)



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fremgang trods nyt nederlag
- KB magtede ikke opgaven mod FC Broby
- Kollektiv offday
- Gæsterne er tårnhøje favoritter
- Ny målsætning i KB
- God mavefornemmelse i LIF
- Stensikker sejr på kunstgræs
- Målfest i Broby
- Ny ændring af turneringsplanen
- To kombattanter med dramatisk forhistorie
- Langeskov har fundet melodien
- Uændret målsætning trods topplacering
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 263



Powered by Kjerteminde Avis :-]