Runde 11 - KB

Topkamp på bane 2

Fredag 6. oktober 2017 kl. 10:47

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Topkamp på bane 2
Chris Baslund (tv) og Jacob Løgstrup (th) må undvære de trygge rammer på Kerteminde Stadion i lørdagens hjemmekamp. (Foto: Steen Sørensen)

Runde 11 - KB: Topkamp på bane 2
Træner Kevin Nielsens septemberplan lykkedes. Nu er han klar med en ny plan for oktober måned. (Foto: Steen Sørensen)
Resultaterne flaskede sig for Kerteminde i sidste weekend, hvor de ikke selv var i kamp. Lørdag eftermiddag skal topplaceringen forsvares mod formstærke Dalum.

Serie 1: Kerteminde – Dalum (lørdag kl. 15.00)

Kerteminde: Chris Baslund, Christoffer Hansen, Jonas Solon, Jacob Løgstrup Henriksen, Emil Kingo Eriksen, Andreas Toftdal, Tobias Schack Pedersen, Lasse Fogtmann, Asger Nørgaard, Jakob Rose, Jakob Udesen, Tore Madsen. Nicolai Christensen, Simon Petterson, Kristoffer Kryger.

Kommentarer: Anden afdeling af 90 års jubilæumsfestlighederne i september måned blev kostbar for Kerteminde Boldklub. Vejrguderne besluttede sig for et voldsomt regnvejr over Kerteminde og omegn om lørdagen, og det ødelagde det ellers lækre græstæppe på Kerteminde Stadion. Kommunen fastholder, at stadion er lukket i resten af 2017. I seneste spillerunde blev opgøret mod Egebjerg lavet om til en udekamp, og i denne weekend spilles der på en af klubbens træningsbaner.

KB har været stærke på hjemmebane i denne sæson. I fire hjemmekampe er det blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort. I weekendens hjemmekamp spilles der ganske vist på eget græs, men det er altså ikke de sædvanlige, velkendte rammer. Der har været flere alternativer under overvejelse, men spillere og trænere endte med at vælge træningsbanen, som til dagligt går under navnet ”bane 2”.

Sidste weekend holdt Kerteminde turneringsfri, men alligevel blev det en god weekend. Topholdet Svendborg fik klø af Langeskov, og Tåsinge måtte nøjes med uafgjort mod Broby. Disse resultater betød, at KB styrkede positionen i toppen af tabellen. Holdet ligger på en flot 2.-plads og nu med kun to point op til Svendborg.

Den fornemme placering er blevet til efter en fremragende september måned med fem sejre i fem kampe. Sejrene er hentet efter overbevisende præstationer. 22-2 lyder målscoreren for september.

Trænerteamets ambitiøse septemberplan gik i opfyldelse, og nu er man klar med en ny plan for oktober. Den går ud på, at man stadig skal være med i toppen, når måneden og efterårssæsonen er forbi. Cheftræner Kevin Nielsen roser sine spillere for de gode præstationer men understreger, at det hele kan sættes over styr, hvis man ikke er klar til hver eneste kamp.

Lørdagens opgave er en af de svære. Dalums divisionsreserver er formstærke og er kravlet opad i tabellen. De ligger på en 5.-plads tre point efter Kerteminde. Odenseanernes præstationer har været meget afhængige af, hvilket hold de har stillet med. Det ligner en klar fordel for Kerteminde, at Dalums 1. hold også spiller lørdag eftermiddag.

Hos hjemmeholdet er der foreløbigt udtaget 15 mand. Victor Nielsen glider ud, mens Simon Petterson og Kristoffer Kryger er nye navne i forhold til sejren i Egebjerg.

-e.
(eigil53@live.dk



© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Fremgang trods nyt nederlag
- KB magtede ikke opgaven mod FC Broby
- Kollektiv offday
- Gæsterne er tårnhøje favoritter
- Ny målsætning i KB
- God mavefornemmelse i LIF
- Stensikker sejr på kunstgræs
- Målfest i Broby
- Ny ændring af turneringsplanen
- To kombattanter med dramatisk forhistorie
- Langeskov har fundet melodien
- Uændret målsætning trods topplacering
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 350



Powered by Kjerteminde Avis :-]