Farvel til Mr. Kjerteminde Avis

Tirsdag 3. oktober 2017 kl. 11:50

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Farvel til Mr. Kjerteminde Avis
Troels Maglegaard (th), formand for avisens bestyrelse, takker Jørgen Wind-Hansen for hans store arbejde gennem 35 år. Foto: Emil Andresen.

Farvel til Mr. Kjerteminde Avis
Mange vil kende Jørgen Wind-Hansen fra de utallige interviews, han har fortaget i byen gennem årene. Foto: Emil Andresen.
Jørgen Wind-Hansen, oplagt redaktør og journalist i en halv menneskealder, sagde mandag farvel til Kjerteminde Avis. - Man har altid kunne stole på en helhjertet indsats og et endog meget stort engagement fra dig, lød det i tale fra avisens bestyrelsesformand.

Mandag blev Kjerteminde Avis en oplagt og rutineret pen fattigere. Journalist og tidligere chefredaktør gennem mere end 35 år, Jørgen Wind-Hansen, sagde farvel på avisens redaktionsmøde, hvor han også fik stor tak fra de tilstedeværende, som har samarbejdet med ham i alt i mellem få uger og flere årtier.

Troels Maglegaard, formand for avisens bestyrelse, holdt en flot tale, hvor der var mange rosende ord til den nu afgåede journalist.

- Så kom den dag, vi ikke har set frem til. Mr. Kjerteminde Avis har valgt at fratræde. Du har om nogen været Kjerteminde Avis gennem en meget lang årrække, og det er meget lidt, der rører sig i byen og omegn, som du ikke har og har haft kendskab til. Du har altid været utroligt loyal overfor avisen, og man har altid kunne stole på en helhjertet indsats og et endog meget stort engagement, lød det i formandens tale, der blev holdt foran seks kollegaer på avisen.

Jørgen Wind-Hansen blev ansat på Kjerteminde Avis i august, 1982, hvor han kom til fra Sjællandske Medier. Frem til 2010 var han chefredaktør for avisen, som han siden blev tilknyttet som journalist.

Måske ingen avis i dag uden ham
Troels Maglegaard kom i sin tale ind på en række spøjse episoder fra årene, der er gået. Wind-Hansen havde som chefredaktør en lang række funktioner på avisen, herunder skulle der jo findes bude, dengang avisen stadig udkom på print. Det var ikke altid let, men den også i fritiden ivrige cykelrytter havde råd for det.

- Altid var kongstanken, at avisen skal ud. Manglede der bude, tog du af og til selv tjansen og kender mange genveje i området, mindes Troels Maglegaard, der slutteligt opsummerede den enorme betydning, den tidligere chefredaktør har haft for Kjerteminde Avis:

- Jeg vil som nuværende bestyrelsesformand benytte lejligheden til at sige dig mange mange tak for en fantastisk stor indsat for vores avis. Uden dig havde vi formentlig slet ikke haft avisen i dag. Samtidig tak for også altid venlig imødekommenhed, når vi har talt sammen. Det har været rart at samarbejde med dig.

Blandt de primære årsager til opsigelsen på avisen angiver Jørgen Wind-Hansen en travl hverdag, hvor cykelsporten som nævnt fylder meget. Han takkede ved afskeden de gode kollegaer og folkene omkring avisen for den tid, han har haft på den, men nu var det altså tid til at komme videre.

Også her fra den nuværende chefredaktør skal der lyde en stor tak for indsatsen også gennem disse første måneder af undertegnedes tid på avisen, hvor Jørgen Wind-Hansen har været en stor hjælp. Held og lykke fremover til Mr. Kjerteminde Avis.

NTM


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Dødsfald
- Guldbryllup
- Kerteminde-person ny formand for Nyborg Voldspil
- Farvel til Mr. Kjerteminde Avis
- Den fødte optimist fylder 95 år
- Fødselsdag: 90 år
- Set gennem glasset: Frank Sander fylder 70
- Hyldest-dag for veteraner kom til Kerteminde
- Ny serie: Hvad skal fremtiden mon bringe?
- Vi løber for Gitte
- Anni Stilling fylder 70 år den 12. august 2017
- En mand, der sætter sig store mål
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 768



Powered by Kjerteminde Avis :-]