Hold Kerteminde ren

Lørdag 29. juli 2017 kl. 17:12

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Hold Kerteminde ren
Ghariba Ebrahim kunne fredag konstatere, at kampagnen har hjulpet.

Hold Kerteminde ren
Gharibas opslag opfordrer til at holde Kerteminde ren.
Ghariba Ebrahim frisør og kandidat for SF ved kommunalvalget, har i sommer gennemført sin egen lille ”Hold Kerteminde ren” kampagne. Fredag den 28. juli kunne hun konstatere, at kampagnen har hjulpet.

– Jeg har tit været ked af, at mine danske kunder i frisørsalonen klagede over at flygtninge, der sad på det grønne område ved mini-golfbanen, nogle gange lod en del affald ligge tilbage, når de var kørt hjem til Odense, fortæller Ghariba Ebrahim.

– Jeg besluttede derfor at lave min egen lille kampagne ved at besøge dem og fortælle dem, at det er vigtigt at rydde op efter sig.

– Jeg lavede også en lille løbeseddel med teksten ”Kerteminde er god ved flygtninge. Vil du være god ved Kerteminde? Så ryd op efter dig!” Den har jeg været her nogle gange for at dele ud, og de har taget godt imod den.

Sagen er, at jeg efter næsten ni år i Kerteminde kan sige, at mange kertemindere er rigtig gode ved flygtninge. Også derfor synes jeg, at det er trist, når flygtninge udefra får folk til at tænke dårligt om flygtninge.

- Og samtidig synes jeg i det hele taget, at det er vigtigt at tænke på naturen og at holde Kerteminde ren!

- I dag har jeg besøgt pladsen igen og ærlig talt var jeg lidt nervøs for at finde mange af min egne løbesedler i græsset, men her er dejlig rent, selv om der var mange på besøg for et par dage siden.

Ghariba Ebrahim har et lille hjertesuk at tilføje.

–Jeg vil gerne sige, at det altså ikke kun er flygtninge, der smider affald. Jeg er ofte nødt til at rydde meget op omkring min frisørsalon på Hans Schacksvej. Men det kan jo være jeg skal lave en lille kampagne om det også? siger Ghariba med et stort smil.

RMJ


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Dødsfald
- Guldbryllup
- Kerteminde-person ny formand for Nyborg Voldspil
- Farvel til Mr. Kjerteminde Avis
- Den fødte optimist fylder 95 år
- Fødselsdag: 90 år
- Set gennem glasset: Frank Sander fylder 70
- Hyldest-dag for veteraner kom til Kerteminde
- Ny serie: Hvad skal fremtiden mon bringe?
- Vi løber for Gitte
- Anni Stilling fylder 70 år den 12. august 2017
- En mand, der sætter sig store mål
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 263



Powered by Kjerteminde Avis :-]