Tak for jeres tid

Mandag 31. juli 2017 kl. 15:30

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Tak for jeres tid
Tak for jeres tid
En udfordrende, sjov og ikke mindst lærerig rejse er for mig ved at være slut. Tak for jeres tid, og tak fordi I stadig læser med. Jeg glæder mig til at skulle overlade roret på den gode, gamle skude Kjerteminde Avis til nye, stærke redaktør-hænder den 1. august.
Min rejse med Kjerteminde Avis startede i februar 2013, da man bad mig om at vikariere når der var brug for det. Jeg kendte selvfølgelig godt avisen, da den i papirudgaven har fulgt mig hele livet, på bordet, hjemme hos mine forældre. Her havde jeg tit og ofte set hvad der mon gik i Kino, hvornår solen stod op og gik ned igen, og hvad der foregik på Den Røde Pimpernel i weekenden. Kjerteminde Avis på nettet var dog i en lidt anderledes udgave, og pludselig var jeg en af dem som skulle sørge for indholdet.

Da man i maj 2013 igen pludselig manglede en redaktør, modtog jeg et opkald fra avisens bestyrelsesformand Troels Maglegaard. Jeg takkede i første omgang pænt nej, men tak for tilbuddet og tilliden, og for øvrigt er jeg ikke journalist. Jeg sov en nat på det og ringede efterfølgende formanden op igen. - Så lad mig prøve da.

Og her startede en farefuld færd hen over ukendte have med rullende bølger, smulde vande, smukke laguner, lange fjorde, iskolde søer og farlige revler og usynlige rev. Et år med panikangst blev afløst af at føle, at det måske egentligt gik meget godt, og at der var blevet en befaren sømand ud af mig. Men så kom betalingsmuren, som vi indførte i 2014, som en tsunami af udfordringer for både avisen og mig. Vi red stormen af og på den anden side kunne vi igen sole os med udsigt til land.

Igennem de sidste fire år har jeg fået lov til at følge med på sidelinjen i Kerteminde Kommunes op og nedture. Jeg dækkede regentparrets besøg, kommunalvalget, festivaler og havnefester, lokale ildsjæles laden og gøren, foreningers arbejde, speedway og ikke mindst de mange forskellige sager der dukkede op på udvalgsmøder hos byrådspolitikerne. Og det var ikke lige kønt det hele. Jeg har haft nærmest samtlige byrådspolitikere på tomandshånd på et eller andet tidspunkt, og jeg kan fortælle jer, at de, trods de hårde og svære beslutninger de til tider må tage, er nogle højst elskværdige mennesker alle som én. Til dem skal lyde en stor tak for, for det første altid at ringe tilbage, og også for deres tilgængelighed på (næsten) alle tider af døgnet.

Tiden på Kjerteminde Avis er gået op og ned, den er gået hurtigt, og det har været en af de mest lærerige perioder for mig siden dengang jeg skulle lære at gå. Her på avisen har jeg da også nærmest skulle lære at gå. Men heldigvis havde jeg et stærkt team af erfarne og professionelle mennesker, som har holdt mig i hånden, trukket mig op når jeg snublede, lært mig om kerteminderne og dem der ellers bor i kommunen, de har bakket mig op i tykt og tyndt, og jeg har altid kunnet regne med dem. Bedre gaster kunne man ikke tænke sig. Mange tak for hjælpen til hele redaktionen!

En stor tak skal også lyde til dem som læste med, og som stadigvæk vil læse med, når Kjerteminde Avis tager ud på nye eventyr. Jeg har haft rigtig mange af jer i telefonrøret, og hos enkelte er det blevet til hjemmebesøg når abonnementet virkelig drillede. Jeg har nydt hvert et minut, skal I vide!

Tak til alle jer informanter derude som hjalp mig på vej. Tak til Karl Krølle og Ole Vedby samt de andre faste klummister, som jeg har haft et fortrinligt og fornøjeligt samarbejde med.

En tak skal også lyde til Hejtex'erne, som jeg har delt kontorplads med. Tak for husly og mange gode timer i frokoststuen, for gode grin og for fredagsbar på Eriks skrivebord. I er de bedste.

Et stort tak skal også lyde til min Overstyrmand Jørgen Wind for at lægge øre til alt.

Kjerteminde Avis blev for mig som et lille barn, som jeg skulle være med til at passe og pleje. Jeg elskede den, som var den min egen. I 2015 var jeg heldig at få mit eget lille barn i kød og blod, og efterhånden gik det op for mig, at hun havde overtaget pladsen i mit hjerte. Derfor er det kun retfærdigt overfor Kjerteminde Avis, at det nu er nye kræfter som tager over og giver Kjerteminde Avis den opmærksomhed og kærlighed den fortjener. Jeg vil glæde mig til at læse med.

Til sidst vil jeg endnu engang sige tak for tilliden til avisens bestyrelse og til formand Troels Maglegaard.

Vi ses jo nok derude som vi plejer, i Brugsen, i Langegade og alle mulige andre steder. Nu trækker jeg stikket: 3 - 2 - 1 - NU!

Rikke Mohr Jørgensen

© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt

Kommentarer til artiklen:
Kære Rikke
Tak for din store indsats og din modige og positive tilgang til journalistikken. Du har klaret det flot. Vi kertemindere er ikke altid lige lette at omgås ;-)
Håber i fremtiden at møde dig i den ene eller anden sammenhæng!
Sanne Stemann Knudsen, 01-08-2017 17:00:27

Kære Rikke.
Tusind tak for den tid jeg har været med i diskussionerne på denne avis. Det har jo mest været de sidste 4 år af en eller anden grund. Jeg er altid blevet meget fint, professionelt og sagligt behandlet af dig. Tak for det. Og tak for alle dine flotte og mange gange nødvendige artikler om alt muligt i vores dejlige by.
Rigtig meget held og lykke med dit nye liv, og hjertelig velkommen til vores nye redaktør.
Ja heldigvis er vores by så lille, at vi ikke kan undgå at løbe på hinanden, hvad enten vi vil eller ej. Jeg vil gerne! Steen.

Steen Ørsted, 31-07-2017 23:38:15

Kære Rikke.
Ønsker dig alt det bedste i fremtiden og tak for din tid som redaktør på Kjerteminde Avis.
Mange gode artikler er skrevet med din pen. Det bliver ikke nemt at være din efterfølger men velkommen til din afløser :)
Tak for nu, håber at møde dig i dagligdagen.
Dorte Sams, 31-07-2017 22:57:51

Hej Rikke
Tak for din hjælp med at få et udenlands abonnement på plads,så at jeg hver dag i Paris blejeunekan læse hvad der sker i den lille by.
Birthe
Birthe Lejeune, 31-07-2017 21:55:41

Kære Rikke
Tak for den tid, du har givet avisen. Det har været fornøjeligt og spændende at følge Kjavisen med dig ved roret. At du har givet dit halve liv, kan ingen vist være i tvivl om - tidligt og sent har du været rundt i kommunen for at opspore, dække og informere. Du vil i den grad blive savnet. Jeg ønsker dig alt muligt godt fremover - og ja, selvfølgelig mødes vi derude :o)
Jutta Lundqvist Nielsen, 31-07-2017 20:47:47

Knæk og bræk i din nye hverdag Rikke, du har gjort det fantastisk i kjavis.
Jeg håber inderligt, at møde dig igen inden længe, der ude et sted 😊
Marianne Søsted Andersen , 31-07-2017 20:01:28

Håber at møde dig derude, du har været en rigtig god samarbejdspartner, ha det nu rigtig godt.
Poul Erik Christoffersen, 31-07-2017 15:44:40

 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 29Powered by Kjerteminde Avis :-]