Sig goddag til avisens nye redaktør

Mandag 24. juli 2017 kl. 07:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Sig goddag til avisens nye redaktør
Den 1. august 2017 er der redaktørskifte på Kjerteminde Avis. Efter fire år bag roret giver Rikke Mohr Jørgensen stafetten videre til Niki Treumer Mogensen.
Tirsdag den 1. august er der redaktørskifte på Kjerteminde Avis når den 31-årige Niki Treumer Mogensen overtager stafetten fra Rikke Mohr Jørgensen, der gennem de sidste fire år har stået bag roret på den gamle og idealistiske Kjerteminde Avis.

Niki Treumer Mogensen er oprindeligt fra Nordjylland og er i øjeblikket bosat i Aarhus, hvorfra han i 2015 lod sig uddanne som journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Om sin interesse for Kjerteminde Avis udtaler han: - Jeg søgte jobbet, fordi jeg altid har interesseret mig meget for de nyheder, der kommer folks hverdag ved, især det helt lokale. I praktikken og især i det halve år, jeg havde i Rudkøbing på Langelands-redaktionen på Fyns Amts Avis, fandt jeg for alvor ud af, hvor godt jeg befinder mig i et lille samfund af den størrelse, hvor måske ikke alle, men mange, kender hinanden.

Om valget af netop Niki Treumer Mogensen udtaler formand for Kjerteminde Avis’ bestyrelse Troels Maglegaard: - Vi tror, vi med valget af Niki har fundet en redaktør, som kan bringe lidt foryngelse til avisen, dog med respekt for den stil vi er kendt for, og overfor vore trofaste læsere. Den, der kun følger i andres fodspor, kommer aldrig foran. Vi vil fortsat gerne være den lille og vågne - og uundværlige indgangsvinkel til, hvad der sker i og omkring Kerteminde.

Rikke Mohr Jørgensen har selv valgt at fratræde stillingen som redaktør: - Arbejdet med Kjerteminde Avis er meget omfattende for en småbørnsmor som mig, og jeg har derfor valgt at søge nye udfordringer, der kan give lidt mere tid og overskud til familien. Jeg har været utrolig glad for mit arbejde med at køre netavisen op til de højder, den har nået i dag, og jeg kommer da også til at savne det.

Om ansættelsen af Niki Treumer Mogensen udtaler hun: - Jeg tror man her har taget et meget spændende valg, og jeg glæder mig til at læse med på sidelinjen. Jeg håber, at der vil blive taget godt imod ham blandt Kjavisens læsere, ligesom der blev taget rigtig godt imod mig i sin tid. På redaktionen glæder vi os til at byde ham velkommen, slutter Rikke Mohr Jørgensen.

Niki Treumer Mogensen bliver den 7. i rækken af net-redaktører. Han står samtidig på skuldrene af en lang række af papiravis-redaktører, som siden avisens spæde start i 1879 har holdt fanen højt for Kerteminde.

Niki Treumer Mogensen tiltræder stillingen den 1. august, og han glæder sig: - Jeg glæder mig til at dykke ned i det netværk, som Kerteminde by og kommune tilsammen udgør, i foreninger med mere, blive klogere på egnen og gøre den til mit hjem. Desuden glæder jeg mig ikke mindst til at lære folkene at kende, og finde ud af, hvad der virkelig betyder noget for dem - så avisen kan give dem det, foruden det de ikke vidste, de gerne ville vide, siger han.

Til dem der falder over, at den nye redaktør ikke er her fra egnen skal det blot tilføjes, at Niki Treumer Mogensen flytter hertil den 31. juli.

Kjavis.dk


© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt

Kommentarer til artiklen:
Velkommen til Kerteminde
Carsten Steen Møller, 24-07-2017 09:37:30

 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 26Powered by Kjerteminde Avis :-]