Imens vi venter på Turismeprisen

Onsdag 19. juli 2017 kl. 08:46

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Imens vi venter på Turismeprisen
Kjavisens betroede fotograf Emil Andresen er fortjent nomineret til Årets Turismepris. Og det er han rigtig glad for.

Det er et hårdt felt at blive stillet op i for at vinde Årets Turismepris. De nominerede er bl.a. Familien Haarder fra Måle Bagerbod, Mads Nørby, som er direktør og primus motor for Kerteminderevyen og lokal byguide Jørn Tvedskov. Og så er der også vores alle sammens fotograf Emil Andresen. På Kjerteminde Avis følges løbet spændt. Spændingen udløses mandag, hvor det afsløres hvem der vinder prisen, samtidig med at de gamle træskibe anløber havnen over middag.

- Vi føler jo lidt Emil Andresen er vores, udtaler redaktør på Kjerteminde Avis Rikke Mohr Jørgensen, og vi synes det er fuldt ud fortjent at han er blevet nomineret til prisen. - Men vi ved jo også godt, at han tilhører Kerteminde. Vi er bare heldige at han har valgt at knytte sig til vores lille medie.

Emil Andresen er oprindeligt født og opvokset i Kerteminde, men bor i dag i Odense, hvor han flittigt fotograferer for både Posten, Dexter, Kansas, forskellige festivaler og Odense Kommune. Han er ud af købmandsfamilien Andresen, hvoraf navnet Andresens Købmandsgård i Kerteminde.

I Kerteminde har han nærmest udødeliggjort hver eneste bygning og hver eneste betydningsfulde begivenhed. Men han fotograferer også flittigt resten af kommunen. - Emil er altid der, hvor det sker, udtaler Rikke Mohr Jørgensen. - Og så bliver han heller aldrig væk i mængden, hvilket jo er enormt praktisk når man er ude på opgave sammen!

Selv er Emil Andresen beskedenheden selv, men han er alligevel glad for at være blevet nomineret: - Det er jo storslået! siger han. - Jeg ser i allerstørste spænding frem til resultatet på mandag.

KLB


© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt
 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 24Powered by Kjerteminde Avis :-]