" /> Hindsholm får sin egen avis

Hindsholm får sin egen avis

Mandag 29. maj 2017 kl. 10:15

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Hindsholm får sin egen avis
Sådan ser forsiden ud på det nye Hindsholm-magasin, der udkommer den 1. juni 2017
"Hindsholm-Magasinet" uddeles til alle husstande på halvøen om få dage - det skal være med til at gøre halvøen til et levende og attraktivt område

Om få dage ser første udgave af "Hindsholm-Magasinet" dagens lys, og det lægges nu i alle postkasser hos alle fastboende og sommerhuse på Hindsholm.

- Hindsholm-Magasinet er et nyt initiativ, som skal være med til at informere beboere på Hindsholm om de mange initiativer og aktiviteter, som hver eneste dag er med til at gøre Hindsholm til et levende og aktiv område - både for fastboende, sommerhusejere og andre, som gæster området, fortæller formand for Mesinge Lokalråd, Steen Hjorth.

- 'Der har gennem flere år været udtrykt ønsker om, at man som borger kunne få et samlet overblik over, hvad der foregår på Hindsholm', fortsætter Mesinge Lokalråd formand, , som er en af initiativtagerne bag det nye magasin.
- Det resulterede bl.a. i at lokalrådene på Hindsholm lancerede en fælles kalender - www.hindsholmkalenderen.dk - som flere foreninger allerede gør brug af'.

Nu skal den fælles kalender altså suppleres med et magasin, som skal udkomme fire gange årligt. Bag magasinet står folkekirkerne samt beboerforeninger og lokalråd på Hindsholm. Kirkerne har traditionelt udgivet sogne/kirkeblade - og kirkestoffet vil fremover indgår i det nye magasin - men suppleres med sider, hvor både lokalråd og de øvrige foreninger på Hindsholm kan omtale sig selv og deres aktiviteter.
- 'Vi har mødt megen interesse for det nye magasin', siger Steen Hjorth på vegne af magasinets redaktion. - Fra alle sider har man leveret stof til magasinet - og områdets virksomheder har bakket om bag initiativet ved at tegne annoncer, som er med til at dække omkostningerne, så magasinet kan komme på gaden'.

I det første magasin udbygger initiativtagerne bag magasinet intentionen på følgende måde:

'Hindsholm-Magasinet er også et signal om, at ALLE – beboere, foreninger, institutioner, kirker, virksomheder... – er vigtige for en fortsat udvikling af Hindsholm – både på kort og lang sigt. Det er vigtigt for os alle, at Hindsholm stadig er et attraktivt sted at bo – både nu og i fremtiden. Fortsat udvikling kræver et levende samfund og engagement, og her er alle vigtige! Kort sagt, hvis vi vil være en del af et levende samfund, må vi alle tage del i udviklingen – enten ved aktivt at involvere os i de mange initiativer eller ved at bakke op omkring, det der sker.

Nu har kirkerne og lokalråd/beboerforeninger altså taget et initiativ, som vi håber vil være vigtigt for, at vi alle kan holde os informerede om, hvad der sker, hvor og hvornår, således at vi har mulighed for at deltage og involvere os i det sted, hvor vi bor.'

Hindsholm-Magasinets redaktion består af Rikke Aagaard Nielsen, Simon Ettrup Hansen, Søren-Herluf Sørensen og Steen Hjorth.


.

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Landsbypuljen sørger for fornyelse
- Bliv Førstehjælper
- Vellykket borgermøde på Materialgaarden
- Hvad kan udvikle Hindsholm
- 1½ års udviklingsarbejde præsenteres for borgerne på Hindsholm
- Teletaxaen er landsbyernes livsnerve
- Hindsholm får sin egen avis
- Landsbyer står stærkere, når de står sammen
- Skal vi have hjertestarterforeninger i kommunen?
- Opstart af hjertestarterforening - hjerteløbergrupper
- Stor interesse for hjertestartermøder
- Landsbyråd efterlyser akuthjælpere
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 328



Powered by Kjerteminde Avis :-]