Kjerteminde Avis søger chefredaktør

Mandag 15. maj 2017 kl. 11:37

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Kjerteminde Avis søger chefredaktør

Kan du lede et lille journalistisk fællesskab
Har du lyst til en alsidig, dynamisk og spændende hverdag?
Ansvarshavende redaktør søges til mediet www.kjavis.dk

Kjerteminde Avis leder efter en ny redaktør til redaktionen, der ligger i Kerteminde. Som redaktør har du det overordnede ansvar, det store overblik og du sætter dagsordenen på den lille, men hårdtslående avis, der siden 1879 har været Kertemindernes foretrukne nyhedsmedie. I nyere tid dækker vi hele Kerteminde Kommune. Vi dækker alle former for nyheder, store som små. Vi dækker byrådsmøder og politiske udvalg, vi dækker sports- og kulturbegivenheder, ligesom vi anmelder koncerter og festivaler. Vi samarbejder på tværs af kommunen med foreningslivet og Landsbyrådet, og vi har forskellige klummeskribenter og tegnere tilknyttet. Du er tovholderen for det hele.

En redaktør skal formå at indgå i det kollektiv, der gennem mange år er skabt på avisen. Hvor alle overvejer ”Hvad kan jeg gøre for avisen”. Det er alfa og omega at komme rigtigt ind på livet af en by som Kerteminde, ja på hele kommunen. Derfor forventes det også at man enten er bosat i Kerteminde Kommune, eller er villig til at flytte hertil.

Om Kjerteminde Avis
Kjerteminde Avis har en skarp profil. Den er borgernes talerør og samfundets vogter. Samtidig har avisen et rigtig godt og fortroligt forhold til kommunens magtcentrum Byrådet, ligesom den har god kontakt til kilder, foreninger og sportsklubber hvorfra nyheder dagligt hentes ind. Redaktøren udstikker den redaktionelle linje på baggrund af Kjerteminde Avis profil, der siden 1879 har været under udvikling.
Avisen udkommer i en ny udgave hver dag undtagen søndag.
Andre opgaver er at varetage vagtplanen, afholde redaktionsmøder, deltage i bestyrelsesmøder, vedligehold og opdatering af hjemmeside og facebookprofil.

Om dig
Det forventes, at du er udadvendt og social, og at du har en generel interesse og indsigt i politik. Du besidder en journalistisk uddannelse eller fx en cand. mag. i kommunikation, formidling eller medier. Du er ansvarsbevidst og sørger for avisens kontinuitet. Du skal kunne kommunikere både med høj og lav, samt kunne videreformidle de nyheder der findes i kommunen.
Det er vigtigt, at du besidder en vis grad af selvdisciplin, da meget af arbejdstiden foregår solo. Der er samtidig gode muligheder for hjemmearbejdsdage, og at indrette dagen som du selv ønsker det. Aften- og weekendarbejde vil forekomme. Du skal være fortrolig med IT generelt og gerne med Photoshop eller andre billedbehandlingsprogrammer.

Det praktiske
Som leder af Kjerteminde Avis refererer du til en bestyrelse. Som redaktør indgår du i de daglige vagter, som varetages i tæt samarbejde med to andre journalister ud over dig. Ledelsesstrukturen er forholdsvis flad, og redaktionen fungerer som et lille kollektiv med dig i spidsen. Det forventes at du laver opsøgende journalistik, samtidig med at politiske dagsordener behandles. I år er et kommunalvalgsår, og derfor bliver en af de store opgaver at dække tiden op til og selve valgdagen den 21. november.
Kontoret befinder sig i et kontorfællesskab med en anden virksomhed, som du deler køkken med.
Stillingen er på 37 timer og ønskes besat snarest efter aftale.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte nuværende redaktør Rikke Mohr Jørgensen på 22 48 35 13, eller formand for Kjerteminde Avis Holding Troels Maglegaard på 40 35 44 12.
Send din ansøgning til bestyrelse@kjavis.dk.

© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt
 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 25Powered by Kjerteminde Avis :-]