Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt

Fredag 31. marts 2017 kl. 09:45

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst


10,5 mio. kr. blev holdt tilbage i denne runde af Mediestøtteuddelingen, ligesom man plejer at gøre. Uddelingen er nu komplet, og Kjerteminde Avis fik i sidste runde udbetalt 5.818,91 kr.

Mediestøtten for 2017; tilskud til redaktionel produktion, er nu fordelt. Kjerteminde Avis har derfor alt i alt for 2017 modtaget 166.857,41 kr.

Støtten til den redaktionelle produktion baseres på lønudgifter til medarbejdere, der udfører journalistisk arbejde. For at opnå mediestøtten skal et medie som minimum have en ansvarshavende redaktør samt kunne mønstre tre årsværker. Her lever Kjerteminde Avis ikke helt op til kriterierne, da man kun har 2,5 årsværker.

- Men på Kjerteminde Avis har vi en joker, udtaler redaktør Rikke Mohr Jørgensen. - Man kan også vælge at kalde ham et trumf-kort, nemlig Svend Novrup, der er fungerende kulturredaktør.

Svend Novrup har gennem mange år arbejdet på frivillig basis for Kjerteminde Avis, og han udgør det halve årsværk der gør, at avisen kan opnå mediestøtten. - Vi må hvert år søge om dispensation, men med Svend i baghånden er dette ingen sag, slutter Rikke Mohr Jørgensen.

Ved den endelige fordeling bliver Jysk Fynske Medier største modtager af mediestøtte med 71,4 mio. kr. fordelt på ti medier, mens JP/Politikens Hus modtager 59,4 mio. kr. fordelt på fem medier.

Kilde: Danske Medier

© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt
 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 23Powered by Kjerteminde Avis :-]