Øl- og vinsmagning i Birkende

Fredag 3. marts 2017 kl. 11:27

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Øl- og vinsmagning i Birkende
Eddy Hermeling mener selv, at han nærmest er afhængig af at cykle.
I 2016 organiserede Eddy Hermeling, den flyvende hollænder, et vin- og ølsmagnings arrangement i Birkende Forsamlingshus, som gav et meget pænt overskud til børnecancerfonden

Birkende borgerne støttede op om vin- og ølsmagningen i 2016, og de efterspurgte allerede dengang en gentagelse i 2017

Team Rynkeby Odense og vinklubben “Den ædle drues venner” organiserer derfor den 11 marts fra kl. 12.00 til kl. 17.00 et nyt øl - og vinsmagnings arrangement i Birkende forsamlingshus. Der er vin, øl og andre lækkerier at smage på.

I 2017 bliver det EddyHermelings anden tur til Paris med Team Rynkeby Odense. Eddy fortæller:

– Jeg er simpelthen bidt at arrangementet, det unikke fællesskabet på holdet og naturligvis cykling, som er en af mine store passioner. Men det kræver tid, meget tid, og derfor er det vigtigt at have opbakning fra familien.

Munkebo Mikrobryg kommer med deres lækre øl og vinen skænkes af bl.a. af Theis Vine, Kjær og Sommerfeldt og Skjerning vinimport.

Desuden stiller Urupdam-oksen og Duo Frugt op med smagsprøver af kød og andre specialiteter. Det koster kr. 100 og i det beløb er der 10 smagsprøver inkluderet.

Tre kokke vil stå for madlavningen. Man kan købe lidt at spise, mens man nyder de gode drikke og familien Folleraas sælger kaffe og kage til formålet. Alt overskud går ubeskåret til Børnecancerfonden.

– Vi er meget taknemmelige for alle de frivillige, som stiller op, og de sponsorater, der laves i form af lokaler og naturalier, siger Eddy Hermeling.

Forhåndstilmeldinger kan laves ved at overføre kr. 100 på mobil Pay til Eddy Hermeling på 23 317 056

Portræt af en Team Rynkeby 2017-deltager

Eddy Hermeling (den flyvende hollænder) er 52 år og bor i Birkende på Østfyn.

Eddy er født og opvokset i Holland og flyttede til Danmark i 1989. Han arbejder hos Gislev rejser, hvor han beskæftiger sig med at producere rejser og koordinering af indkøb. Eddy Hermeling mener selv, at han nærmest er afhængig af at cykle. Han har cyklet de seneste seks år og har deltaget i diverse løb i og udenfor Danmark.

Eddy Hermeling fortæller.

- Jeg er gift med Dorthe. Ud over mine to store børn, har Dorthe og jeg Klara på 11 år og Mathilde på 7 år. I vores lille familie har vi haft kræft meget tæt ind på livet, og i den tid har cykling hjulpet mig til at klare hverdagens udfordringer. Igennem flere år har jeg fulgt team Rynkeby. I 2016 blev det til min første tur til Paris med holdet. Det blev på mange måder en uforglemmelig oplevelse, og vi fik samlet et rekordhøjt beløb ind til børnecancerfonden.

- Fordi jeg kan, og fordi jeg har en fantastisk familie, som bakker mig op, vil jeg også i 2017 være med til at gøre en forskel. På Team Rynkeby Odense kan jeg være del af en unik kombination. Vi er med til at hjælpe børn med kritiske sygdomme, vi får mange gode stunder på cyklen og vi er del af et stort og enestående fællesskab.

Min største udfordring på 2017-turen bliver nok at lære lidt om begrænsningens kunst, en opgave som de andre deltagere har pålagt mig. Jeg skal gøre mit bedste, men lover ingenting. Jeg glæder mig meget til at træde i pedalerne sammen med et fantastisk hold og er stolt og glad for at være del af Team Rynkeby Odense 2017.

KJ


© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Visesangeren Erik Grip kommer til Birkende
- Hans Tausen fejres i Birkende
- Hans Tausens møde med Martin Luther
- Langeskov får besøg af svenske kunstnere
- Fællesspisning og en fængslende fortælling
- Flere dialogmøder om renovering af legemiljøer på vej
- Følelser op på væggen
- Supportstøtte til Birkende Borgerforening
- Syrisk kunst i Birkende
- Øl- og vinsmagning i Birkende
- Lokalråd inviterer til nabohjælpsarrangement
- X-sheriffen kommer til Birkende
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 237



Powered by Kjerteminde Avis :-]