Rikke Mohr Jørgensen stopper som redaktør

Torsdag 2. marts 2017 kl. 10:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Rikke Mohr Jørgensen stopper som redaktør
Foto: Emil Andresen
Kjerteminde Avis’ ansvarshavende redaktør gennem snart fire år har valgt at sige sin stilling som redaktør op.

Rikke Mohr Jørgensen meddelte den 28. februar Kjerteminde Avis’ bestyrelse at hun ønsker at fratræde sin stilling som redaktør.

- Vi er selvfølgelig meget kede af, at hun har sagt op, idet Rikke har forstået at lægge en god linje for mængden af nyheder til gavn for alle vore læsere, men vi har også forståelse for, at et redaktørjob ikke altid er let at kombinere med rollen som forholdsvis nybagt mor.

Rikke skrev i sin opsigelse: - ”Det er med vemod, men efter grundig overvejelse at jeg har valgt at stoppe som redaktør. Men med min nye rolle som mor til Loulou passer, de til tider lidt skæve arbejdstider på avisen, ikke længere ind i familielivet. Derfor har jeg valgt at søge nye udfordringer til fremtiden. Jeg vil gerne takke Kjerteminde Avis’ bestyrelse for et godt og sjovt samarbejde, og for at de gav mig chancen for at blive en del af denne fantastiske og uundværlige lille avis’ nu 138. årige lange historie”.

Rikke Mohr Jørgensen, der er cand. mag. i medievidenskab og italiensk, har været tilknyttet Kjerteminde Avis siden februar 2013, hvor hun trådte til som vikar under tidligere redaktør Povl Mors. Den 1.maj 2013 tiltrådte hun stillingen som redaktør. Hun er den 15. i rækken af redaktører siden Kjerteminde Avis’ grundlæggelse i 1879, og samtidig avisens 3. kvindelige redaktør.

Kjerteminde Avis har indgået en aftale med Rikke om at hun fortsætte arbejdet på avisen indtil man har fundet en løsning med en ny redaktør.

Læserne skal ikke være nervøse, vi vil kæmpe for fortsat udgivelse af KJAvis.dk. Skulle der mellem vore læsere være personer, som har gode idéer og/eller som ønsker at blive nærmere tilknyttet enten i redaktionel henseende eller i styrende organer er man velkommen til at kontakte mig.

Troels Maglegaard
troels@maglegaard.dk

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt
 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 10Powered by Kjerteminde Avis :-]