Vinder af en ølsmagning med Munkebo Mikrobryg blev:

Tirsdag 14. februar 2017 kl. 12:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Vinder af en ølsmagning med Munkebo Mikrobryg blev:
Brygmester Claus Christensen holder af at fortælle om sit øl og hvordan det brygges. Foto: Munkebo Mikrobryg

Kjerteminde Avis kørte i januar måned en kampagne, hvor avisens læsere kunne give en måneds abonnement kvit og frit til en de syntes trængte til lidt nyheder. Det blev der også en konkurrence ud af, og vinderen til en ølsmagning for to personer med Munkebo Mikrobryg på Ulriksholm Slot er nu fundet:

Vinderen af en ølsmagning for to, til en værdi af 500 kr., på Ulriksholm Slot med Munkebo Mikrobryg den første tirsdag i måneden efter eget valg blev:

Arne Madsen, Kerteminde

Vinderen er orienteret.

Om selve ølsmagningen
Under ølsmagningen får I bryghusets historie, hvordan øllet bliver til, mens der smages på vores bryg og underholdes med anekdoter fra livet som brygmester i Danmark og udlandet.

Ølsmagning på Ulriksholm Slot er med 8 varianter af øl og varer ca 2½ timer.

Teamet for ølsmagninger i Danmark, består af Claus eller Sigrid. Begge med flere års erfaring i foredrag og spændende fortællinger om de fine nuancer i øl.

- Vi har masser af historier, om hvordan man starter et bryggeri op, hvordan manisolerer gærstammer fra en lokal bi, kun ved brug af den teknologi man brugte i 1850’erne. Ingen brug af penicillin til at holde bakterier væk, men kun sund fornuft og forældet teknologi. Hvordan finder vi humleplanter i de lokale skove, og starter storproduktion af humle på en Fynsk mark, eller brygger tysk weissbier i lederhosen, i de Tyske alper, fortæller brygmester Claus Christensen.

- Vi fortæller om vores forskellige øl, fra den franske bier de garde, amerikansk IPAeller til en porter lageret med egetræ fra det lokale vikingeskib. Vi har øl med fokus på malt i vores Skotsk Stærk Ale, fokus på humle i vores IPAèr eller fortæller om de fantastiske frugtestere i de skønne belgiske øl.© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- I morgen får avisen sin nye hjemmeside
- Tak for jeres tid
- Sig goddag til avisens nye redaktør
- Imens vi venter på Turismeprisen
- Se din by fra vandtårnets top!
- Fart på Kerteminderevyen
- Praktikant på Kjerteminde Avis i juni måned
- Kjerteminde Avis søger chefredaktør
- Mindeord for Bodil Rohde
- Glemte steder
- Interessant journalistisk vinkel
- Den redaktionelle produktionsstøtte er nu endeligt fordelt
 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 6Powered by Kjerteminde Avis :-]