Spændende sportslig fusion i speedwayverdenen

Torsdag 13. oktober 2016 kl. 13:33

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Spændende sportslig fusion i speedwayverdenen
Munkebo Scorpions vandt guld i 2014 - nu venter nye muligheder med fusionen med Silkeborg

Den forestående sportslige fusion mellem Munkebo Speedway Center og Silkeborg Speedway Center indebærer, at de to klubber sammen stiller med to nye hold i henholdsvis 1. division og 2. division.

Munkebo Speedway Center og Silkeborg Speedway Center
indgår sportslig fusion. Divisionsholdene kommer til at hedde følgende:
1. division – Silkeborg-Scorpions
2. division – Silkeborg-Scorpions

Løbene vil blive ligeligt fordelt mellem de to klubber, så begge baner fremgår som hjemmebane.

- Med denne unikke samarbejdsaftale, vil vi opnå en afgørende påvirkning på ungdomsafdelingerne i både Munkebo og Silkeborg.
Denne udvikling vil vi opnå ved fælles træninger på tværs af landet, med fokus på uddannelse af flere unge kørere, helt fra overgangen fra 85 cc til superligaen regi, meddeler Munkebo Speedway Center.

- Det vil være muligt for de unge kørere at sparre med de professionelle kørere fra Munkebo Scorpions, hvilket gerne skulle give en sammenhængskraft mellem divisionsholdene og ligaholdet
og dermed være med til at øge talentmassen. Derudover vil vi sikre, at flere af de unge talenter får mere køretid i løbet af sæsonen. Dette skal være med til at skabe trygge rammer om de unge speedwaykørere og sikre dem en personlig udvikling.

Med denne nye fælles strategi skulle vi gerne undgå at de unge kørere vælger at droppe sporten, på grund af manglende resultater.

- Vi ønsker at udvikle morgendagens danske ligaspeedwaykørere, udtaler John Rask Nielsen, direktør i Munkebo Speedway Center.

Munkebo Speedway Center tilbyder kørerne på såvel 1. division som 2. Division holdet, en sundhedsordning, som er obligatorisk på ligaholdet Munkebo Scorpions. Sundhedsordningen indebærer 2 x fysisk test + fysioterapeutisk 1. hjælp efter skader der er
forårsaget i forbindelse med deltagelse i løb eller træning på de respektive hold. Sundhedsordningen er udarbejdet i samarbejde med Training&Co i Munkebo.

- Jeg er utrolig begejstret og ser frem til samarbejdet med Munkebo Speedway Center. Med denne aftale kan vi videreudvikle klubben, samt få øget talentmassen i begge klubber og dermed være
med til at sætte en ny standart for dansk speedway anno 2017, udtaler Thomas Ulstrup, formand i Silkeborg Speedway Club.

- I Munkebo Speedway Center er vi glade for aftalen, og det er vi fordi vores unge kørere nu får muligheden for at komme på et 2. divisionshold når de rykker op til 500 cc, og med mulighed for
at rykke op til 1. divisionsholdet, og dermed slutteligt også komme på ligaholdet. Det der også er vigtigt for ligaholdet er, hvis der er skader eller hvor der er folk der sidder over på D-pladsen, så har de unge kørere muligheden for at køre noget kompetent speedway på ligaholdet.

- Samtidigt har vi lavet en aftale med Silkeborg, som sikrer at vores samlede kørere får en sundhedsordning, som vi styrer sammen med kørerene såfremt de bliver skadet, men også som optakt til turneringen, hvor de får træningsprogrammer gennem vores samarbejdspartner Training&Co i Munkebo.

- Samlet set der er det her en rigtig god aftale for såvel Silkeborg som Munkebo og for Dansk speedway som helhed, udtaler John Rask Nielsen, direktør i Munkebo Speedway Center.

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Munkebo Speedway ser fremad efter trist sæson
- Munkebos speedwayhold må trække sig fra den danske liga
- Årets første speedwaymatch aflyses
- Munkebo Speedway Club afhængig af miljøgodkendelse
- Team Scorpions 2017 klar
- Spændende sportslig fusion i speedwayverdenen
- Fifty-fifty match i Holstebro
- Munkebo måtte se nederlag i øjnene
- Slangerup taber vigtige point i mudret match
- Scorpions må undvære holdkaptajnen på mandag
- Bundopgør i Metal Speedway League
- Skorpionerne besøger Slangerup
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 247



Powered by Kjerteminde Avis :-]