To ud af tre Martofteborgere henter pakken i skuret

Mandag 29. august 2016 kl. 10:00

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Borgerne i Martofte har gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage pakker, når de handler på nettet.

129 af Martoftes 209 husstande er tilmeldt Post Danmarks populære pakkeordning Modtagerflex, hvor man får pakkerne leveret et aftalt sted på adressen, selvom man ikke er hjemme. Det svarer til, at hele 62 pct. er tilmeldt. Det betyder også, at Martofte indtager en 3. plads over de danske postnumre, hvor ordningen er mest udbredt.

- E-handlen vokser hele tiden, og for de nethandlende har det stor betydning, at pakkerne nemt og bekvemt kan modtages i en travl hverdag. Modtagerflex er et hit, fordi man kan udskifte turen til posthuset med fx et smut i skuret, siger Britt Sundgaard, postmester ved Nyborg Postkontor.

I det hele taget er borgerne på Nordøstfyn vilde med pakkeordningen. I Dalby og Mesinge ligger man nummer 6 og 8 på landsplan med hhv. 57 og 54 pct. tilmeldte. Til sammenligning har 25 pct. af husstandene i Kerteminde.

Modtagerflex er gratis at tilmelde sig og fungerer ved, at postbuddet stiller pakken et sted på adressen, som på forhånd er aftalt mellem Post Danmark og pakkemodtageren. Det kan fx være i skuret, ved bagdøren eller hos naboen. Herefter får modtager straks besked om, at pakken er afleveret det aftalte sted.

På landsplan er næsten 450.000 ud af landets ca. 2,85 mio. husstande og virksomheder tilmeldt Modtagerflex. Man kan tilmelde sig på www.postnord.dk/modtagerflex eller via Post Danmarks App, uanset om man bor i villa, i etageejendom eller er en virksomhed.

Kilde: Postnord

© Copyright 2024 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Martofte Forsamlingshus fejrede 110 års jubilæum
- Lokalsamfundet bakker op om egnsmuseum
- Kom højt til vejrs i tårnet
- På tur med de lokale i Nordskov Enge
- Julemarked i Holmens Hus
- Mark & mad med manér
- To ud af tre Martofteborgere henter pakken i skuret
- Verdensmad på Holmens Hus
- Rundbold for børn i Martofte
- På tur med de lokale
- I Stubberup rubber de neglene
- Besættelsen i tilbageblik
 - Toppen af siden
© Copyright 2024 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 528



Powered by Kjerteminde Avis :-]