Festdag i Dalby Kirke

Lørdag 14. maj 2016 kl. 08:35

Print venlig side!  Send artiklen til en ven!   Større tekst   Mindre tekst

Festdag i Dalby Kirke
Korsang var naturligvis også en del af festdagen.

Festdag i Dalby Kirke
Nogle af børnenes flotte mosaikker var sat op på et kors i kirken
3. klasses elever fra Hindsholmskolen markerede fredag den 13. maj afslutningen på et projekt, hvor elever, lærere og præster fra Hindsholm har gennemført et samarbejdsprojekt i den åbne skole.

Den lille landsbykirke var fyldt som var det julegudstjeneste. Børn, lærere, forældre og bedsteforældre var mødt op for at overvære den flotte afslutning på en vellykket projektuge.

I løbet af ugen har børnene hørt om kristendom og især om en række markante lignelser. Indtrykkene herfra var omsat til smukke mosaikker som i dagens anledning smykkede kirken. Mosaikkerne udstilles i øvrigt mandag i Viby i forbindelse med den fælles gudstjeneste, som de fire præster i Kerteminde og på Hindsholm står for.

Med korsang og små taler fra prædikestolen med beretninger om en begivenhedsrig uge blev det til en festlig sammenkomst, hvor de glade forældre og bedsteforældre sammen med tilfredse præster, Søren-Herluf Mohr Sørensen og Rikke Aagaard Nielsen, var fælles om at hylde børnene.

Også skoleleder Charlotte Kazhel glædede sig over at skole og kirke havde været i stand til at udnytte det gode naboskab til fælles bedste.

KJ


© Copyright 2020 Kjerteminde Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Toppen af folkemusikken besøger Dalby Kirke
- På tur med Poul Larsen
- Tur med de lokale i Dalby
- Firmaer dystede på fodboldbanen
- Festdag i Dalby Kirke
- Dalby – en forstad til Odense og Kerteminde
 - Toppen af siden
© Copyright 2020 Kjerteminde Avis

Online lige nu: 13Powered by Kjerteminde Avis :-]